Autoschadeherstel

Wij herstellen auto’s met alle varianten schade; van zeer kleine tot zeer grote schade. In overleg wordt bij elke soort autoschade gekozen voor de beste oplossing. 

Cosmetisch schadeherstel

Bij cosmetisch schadeherstel kunt u denken aan het polijsten van lichte krassen of het verwijderen van kleine deukjes. Het verwijderen van deuken wordt uitgevoerd door de speciale reparatietechniek uitdeuken zonder spuiten. Door deze techniek hoeft het onderdeel niet gespoten te worden. Tevens verzorgen wij de reparatie van lichtmetalen velgen en beschadigingen aan dashboard of bekleding. 

Spuitwerk

Ook voor spuitwerk is Schadenet Het Gooi een vertrouwde partner. Of het nu uw auto is of een meubelstuk, wij verzorgen het in elke gewenste kleur en van mat tot glanzend. 

Autoruit reparatie

Indien er een sterretje in de voorruit van uw auto zit, kunt u bij ons terecht voor ruitreparatie. Als er een autoruit vervangen dient te worden bent u hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Interesse of heeft u nog vragen over één van bovenstaande zaken? Neem gerust contact met ons op! Ook kunt u gemakkelijk online een afspraak maken.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak