Wij zijn Schadenet Het Gooi uit Bussum

Schadenet Het Gooi heeft een lange staat van dienst. Vlak voor de Tweede Wereldoorlog startte Bernardus van Dijk zijn autobedrijf en autoschadebedrijf. Veel later zouden zijn zoons dat voortzetten. Cees van Dijk verhuisde in 1970 met een deel van het autoschadebedrijf naar de Nijverheidswerf te Bussum. Schadenet Het Gooi is aldaar sinds jaar en dag een begrip. 

Schadenet Het Gooi is een klein bedrijf waar de lijnen kort zijn, zodat wij continu met elkaar de kwaliteit bewaken en bijsturen indien nodig. De benadering is persoonlijk, zowel intern als extern. 

Wij maken gebruik van de modernste apparatuur en producten, zodat wij het beste resultaat garanderen. Het milieu belasten wij hierbij zo min mogelijk. Daarnaast zorgen wij ervoor, door continu scholing en bijscholing, dat de kennis up-to-date blijft. Wij zijn multi-site gecertificeerd op het gebied van ISO 9001, ISO 14001 en Erkend Duurzaam.

Schadenet Het Gooi is gemakkelijk te bereiken. De Nijverheidswerf ligt nabij de snelweg A1 en aan de rand van het centrum van Bussum.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak