Bumperreparatie

Heeft u schade aan de bumper van uw auto opgelopen bij het inparkeren of een paaltje dat over het hoofd is gezien? Door middel van de meest moderne technieken is een reparatie aan de bumper mogelijk tegen lage kosten. Uw bumper wordt perfect gerepareerd zonder enig verlies van sterkte. Bij sommige bumperreparaties is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van spotrepair zodat u uw auto zeer kort kwijt bent. Heeft u bumperschade en wilt u graag uw bumper repareren? Neem dan snel contact op met Schadenet Het Gooi of kom gerust even langs en laat uw bumper perfect reperaren door onze vakbekwame medewerkers.

Meer weten over bumperreparatie

Wilt u meer informatie of advies over een bumperreparatie? Neem dan contact op met Schadenet Het Gooi voor een uitgebreid advies en een kostenbesparende offerte. U kunt natuurlijk ook altijd even (op afspraak) langs komen als u wilt. Wij hebben een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan. Zij werken met moderne appratauur en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

Contact | Afspraak | Calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak