Koplampen reparatie

Goedwerkende koplampen zijn essentieel voor een personenauto en zonder wordt uw voertuig afgekeurd voor de APK en kunt u bekeurd worden. Schadenet Het Gooi in Bussum voert koplamp reparaties uit bij alle merken en modellen auto’s. Naast koplampen geldt dit uiteraard ook voor het vervangen of herstellen van achterlichten, mistlampen, stadsverlichting en knipperlichten.

Wenst u meer informatie of heeft u interesse om de schade aan uw autoverlichting te taxeren? Of wilt u uw koplampen polijsten bij ons? Schadenet Het Gooi geeft u graag antwoorden op uw vragen en berekend snel en kosteloos een vrijblijvende offerte voor u. Wij zijn tevens expert in het polijsten van koplampen.

Krassen op uw koplamp

Koplampen worden beschermd door stevig glas of kunststof, maar bij een botsing is dat niet genoeg om de lamp te beschermen. Door steenslag of baldadigheid kunnen er ook krassen en sterren in de koplamp ontstaan. Daardoor neemt de effectiviteit van de lichtbundel af. Door dergelijke scheuren kan er ook vocht in de koplamp komen. Het glas is dan constant beslagen en de kans neemt toe dat de lamp kapotgaat.

Contact | Afspraak | Calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak