Lakschade herstellen

Lakschade door een kras of steenslag? Schadenet Het Gooi is specialist in herstellen van lakschade. Lakschade aan uw auto is erg vervelend en u wilt dit natuurlijk laten herstellen  voordat er roest verschijnt. Schadenet Het Gooi in Bussum heeft een team vakkundige autoherstellers voor u klaar staan die zijn gespecialiseerd in het autolak herstellen. Zij werken met de meest moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en apparatuur. Bovendien hebben zij persoonlijke aandacht voor u en uw auto.

Autolak herstellen met spotrepair

In Bussum heeft Schadenet Het Gooi alle middelen in huis om lakschade perfect en onzichtbaar te herstellen. Spotrepair is een veelgebruikte methode. Middels spotrepair worden kleine beschadigingen aan uw auto plaatselijk bijgespoten en vakkundig gerepareerd. Met een kleine lakschade is het tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de kosten van uw lakschade herstellen.

Lakschade? Kom naar Schadenet Het Gooi

Onze medewerkers bij Schadenet het Gooi vertellen u graag alles wat u wilt weten over lakschade herstellen, spotrepair en overige zaken omtrent autoschadeherstel.

Contact | Afspraak | Calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak