Velgen reparatie

Velgen reparatie nodig? Indien u schade heeft aan uw velgen - die bijdragen aan de uitstraling, comfort en veilheid van uw auto - wilt u dit zo snel mogelijk laten repareren. Een veel voorkomende vorm van schade aan velgen is stoeprandschade. Bij het fileparkeren schaaft de velg langs de stoeprand. Schadenet is het juiste adres om deze vorm van autoschade te herstellen. Iedere vorm van beschadigde velgen kan vakkundig worden gerepareerd. Het materiaal of grootte maakt hierbij niets uit: lichtmetalen velgen repareren, aluminium velg reparatie. Velgen reparatie wordt dankzij de nieuwste technieken efficiënt, vakkundig en snel uitgevoerd.

Wenst u advies over velgen repareren?

Wilt u meer informatie of advies over reparaties aan velgen? Neem dan contact op met Schadenet Het Gooi in Bussum. Wij beschikken over vakbekwame experts en werken met de meest moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken. Tevens informeren wij u graag over de verschillende vormen van autoschade en geven u vrijblijvend advies.

Contact | Afspraak | Calculator

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak