Lakschade door vogelpoep?

Iedereen is wel eens bij zijn/haar auto verbaasd over de hoeveelheid vogelpoep op het voertuig. Erg vervelend en slecht voor uw lak! Lang niet iedereen verwijdert dit meteen terwijl dit wel het advies is.

Het is een veelgemaakte vergissing dat lakschade door vogelpoep zou komen door giftige, schadelijke of bijtende stoffen in de vogelpoep. De oorzaak daarentegen is dat de lak van uw auto 'leeft'. Tijdens temperatuurverschillen, zet de lak van uw auto uit en krimpt vervolgens weer in. Dit is onzichtbaar voor het blote oog. Behalve als er op een bepaalde plek vogelpoep zit of heeft gezeten. Dan blijft er een doffe plek achter op de autolak.

Lakschade herstellen

Bij Schadenet Het Gooi weten we wel raad met de gevolgen van vogelpoep op autolak. Maak nu snel een afspraak in Bussum. Wij verwijderen niet alleen de lakschade, maar willen u tevens enkele tips meegeven hoe u dit in de toekomst kunt voorkomen. Maak hieronder snel een afspraak.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak